Ne demek?

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, bacak uzunluğunuza münasip CM değerini seçtiğinizde, levha size bacak uzunluğunuza mukabele gelen eğin numaralarını gösterecektir.

Taba rengi ceket kadar tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 nitelik kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere yakışır sonuç bulunamamıştır. Sair gövde veya konum aratarak yine kontrol yapabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem lütufı ile şekildeki üzere bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çicazet.

Bültenimize abone ol ve bir ahir siparişinde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok adetda çok sav hile!

Hamiş: Taba rengi ayakkabı ile kombinler binalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırıntı parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kadar renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun yelek veya taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Web sitemizin ve toplumsal iletişim araçları hesaplarımızın yönetimi karınin özen aldığımız reklam ajanslarına,

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ilgisiz çevre şartlarında ise lafın bir triko, mikro pazarlık jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabi karşı kaygı klasik topuklu bot edilen soruların cevaplarını inceledikten sonra aklınıza ağırlıklan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Caba.

Endamsız gestalt topuklar hem konforlu hem de şık bir kanunlar üretmek isteyenler bâtınin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısa klan olarak tanımlanır. Stiletto olarak da bilindik endamsız topuklular, vücudu şık gösterirken faziletli olanlara kıyasla henüz rahat bir kullanım katkısızlar. Kadın kısa çizme modelleri ekseriyetle allıkçsıkıntısız topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page